domingo, 2 de enero de 2011

Dotze propòsits per al 2011

Mai havia passat de proposar-me més coses que els típics: "anar al gimnàs més de dos dies" o "aprovar el curs que estiguera fent l'any en qüestió". L'últim (per sort) sempre l'assolia, el primer normalment també, però no anava tant sovint com tenia pensat. Sóc massa vaga per a anar al gimnàs totes les setmanes...
Aquest any, com que vaig a fer coses que no he fet mai (principalment anar a estudiar a Barcelona i llogar un pis amb unes amigues (¡mamá!)), aprofitaré per a copiar-li la idea a l’Eli i fer-me també una llista de propòsits més concreta per al 2011. Espere que no et molesti Eli .o.!!!

  1. Per a no perdre la costum: aprovar el curs d’animació a la lectura que estic fent aquest any.
  2. Traure’m el títol de valencià mitjà. (Tal i com estan les coses ha de ser sí o sí).
  3. Fer una mica d’exercici.
  4. Trobar feina. Abans de falles he d’estar treballant d’alguna cosa.
  5. Matricular-me en el màster que vull fer i, si no m’agafen, matricular-me en el grau de biblioteconomia per a fer la convalidació de la diplomatura @o@
  6. Presentar-me a l’oposició per a les biblioteques de la Universitat de València i estudiar per a quedar dins de la borsa de treball. (No sóc tan il·lusa com per a pensar que em convertiré en funcionària en la primera oposició que faig).
  7. Aconseguir que el blog arrive viu a cap d’any.
  8. Anar, com a mínim, a 7 conferències, xerrades o mini cursets. (Són poquetes però vull que aquest propòsit siga facilet. A més, els mini cursets costen diners vov).
  9. Llegir 20 llibres. (No sé si seran molts, mai he contat tots els llibres que llig durant tot un any però bé... crec que són prou llibres).
  10. Veure 50 pel·lícules. (Segur que hi arrive... el que no sé si podré fer serà parlar de totes al blog D:! Els últims dies he vist almenys set i només he mencionat una xD).
  11. Fer una altra llista de propòsits quan vaja a estudiar a Barcelona xD! (Mare meua... encara no m’hi veig allà, tota sola front al perill, però em fa il·lusió >w<
  12. Fer una sortida a on siga amb els amics. (Tenint en compte que per ara no treballe i que la majoria dels meus amics tampoc, una sortida no està gens malament).

I ja està.
Dotze propòsits.
No són molts i la majoria són coses que he de fer sí o sí, però bé... per alguna cosa es comença. A veure quants complisc >w<

Feliç any 2011 i salut a tothom!.

1 comentario:

Eli Ramirez dijo...

Mola molt fer-se propòsits ^_^
ànims i que la majoria es compleixin!!! :)